Villa Veyrier

Veyrier
Fotografia © Studioforma
Fotografia © Studioforma
Fotografia © Studioforma
Fotografia © Studioforma
Fotografia © Studioforma
Architects
STUDIOFORMA
Localització
Veyrier
Any
2020
Pisos
1-5 pisos

The VILLA VEYRIER is situated in an idyllic small Swiss village with a beautiful panoramic view of the backyard and the Mont Salève. The villa also has a cosy outdoor area including a pool for hot summer days and a campfire for cool winter days. These complement the open outdoor area, which also includes the terrace and lounge. The villa has several rooms, including a master bedroom and a fitness room on the first floor, where the family can enjoy some privacy and relax after tedious days. The minimalist architectural lines and the shape of the VILLA VEYRIER create a feeling of modernity and comfort. VILLA VEYRIER won the International Property Award for the Best Architecture Single Residence Switzerland 2018-2019. More at https://www.studioforma.ch/villa-veyrier

Projectes relacionats

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Revista

Altres projectes per STUDIOFORMA

Casa Vista
Lugano
Mansard Villa
Zurich
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva
Verti Music Hall
Berlin, Germany
Neo-Gothic Villa
Zurich
Hublot Global Boutique Concepts & Rollout
Gobal