Kindergarden Sluderno

Sluderno, Italie
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Dessin © Roland Baldi Architects
Dessin © Roland Baldi Architects
Dessin © Roland Baldi Architects
Architectes
Roland Baldi Architects
Lieu
Sluderno, Italie
Année
2018
Client
Comune di Sluderno
Équipe
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Projets liés

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Autres projets de Roland Baldi Architects

Headquarter TechnoAlpin
Bolzano, Italie
Ropeway Merano 2000
Meran, Italie
Angela Nikoletti Square
Bolzano, Italie
Cultural Center Rosenbach
Bolzano, Italie
District Heating Plant
Klausen, Italie
Fire station of the voluntary fire department Fleres
Fleres, Italie