Novo Nordisk Corporate Center

Bagsværd, Denmark
Arquitectos
Henning Larsen
Ano
2013

Novo Nordisk is a worldwide organization with offices in more than 77 countries. The global headquarters in Denmark is designed as an open gesture to colleagues around the world.
Novo Nordisk is synonymous with global leadership and innovation within the treatment of diabetes. The new Corporate Center is designed in a circular shape, which gives employees and management the feeling of being connected to their surroundings. A spiral staircase winds through the building, from the foyer at ground level to the executive offices at the top floor. A spectacular skylight allows views to the sky and casts natural daylight into the entire atrium space. Our choice of sustainable materials, mainly from Scandinavia, contributes to a healthy indoor climate and work environment. Located in a green park in the heart of the Novo Campus, the headquarters provides a distinctive, sustainable setting for the daily work of staff and management.

Projetos relacionados

  • Jakob-Kaiser-Haus Berlin, Haus 4 und 8
    Horz + Ladewig Ingenieurgesellschaft
  • Überdachung Wilsdruffer Tor am Postplatz Dresden
    Horz + Ladewig Ingenieurgesellschaft
  • Schauspielhaus Düsseldorf
    Horz + Ladewig Ingenieurgesellschaft
  • Mensa und Bibliothek Gymnasium Schaurtestraße
    Horz + Ladewig Ingenieurgesellschaft
  • ita house
    東海林健建築設計事務所

Revista

Outros projetos por Henning Larsen

Ministry of Foreign Affairs in Riyadh
Riyadh, Saudi Arabia
Scandinavian Golf Club
Farum, Denmark
Campus Roskilde
Roskilde, Denmark
The Opera in Copenhagen
Copenhagen, Denmark
Umeå Art Museum
Umeå, Sweden
Umeå School of Architecture
Umeå, Sweden